smeker cijeli film

Radnja filma

Radnja filma smeker je smeštena na periferiji grada gde jedan mladić i njegova devojka, kroz životnu školu prolaze u kafani i na ulici.

Kada on polazi na odsluženje vojnog roka, ona pokušava da se na sve moguće načine izvuče iz takve sredine, i ne prezajući ni od čega, ulaže u to čak i sebe – svoj lepi izgled i pozira naga za jedan časopis.

Njen mladić ugleda tu fotografiju i, da bi se razjasnio sa njom, beži iz vojske. Vraća se u sredinu u kojoj je do juče i sam bio i tu počinje njegovo sopstveno preispitivanje. Dolazi u sukob sa svojim dojučerašnjim prijateljima, i na kraju se objašnjava i sa svojom djevojkom.

NAPOMENA:
Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo sajta Domacifilmovi.ba  i sajt Domacifilmovi.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Reklame sa videa ne možemo ukloniti, jer nemamo pristup filmu. Kliknite te dva puta na video i izađite iz reklama, a zatim nastavite normalno gledati.

 

Video & Slike

1Video 3slike

Napišite vaše mišljenje o filmu

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *