Radnja filma

Južni vjetar (South Wind) – U životu Petra Maraša, pripadnika beogradske automobilske mafije, stvari počinju da dobijaju smisao. Napušta roditeljski dom i sa dugogodišnjom devojkom Sofijom se useljava u svoj novi stan. Klan čiji je pripadnik, a kojim upravlja iskusni „Car“, dobro „radi“. Posao je uigran, novca ima dovoljno za sve, a policija im ne pravi probleme. Sve će se to promeniti kada Maraš slučajno zameri brutalnom narko klanu. Postoji bezbroj verzija na koji droga, najteža bolest savremenog društva, može da utiče na živote ljudi, kako onih direktno vezanih za nju, kriminalaca i zavisnika, tako i onih koji igrom slučaja bivaju upleteni u ovu „igru“. Film „Južni vjetar“ želi da ispriča jednu od ovih verzija.

NAPOMENA:
Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo sajta Domacifilmovi.ba  i sajt Domacifilmovi.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.
 

Player 1

Player 2

Video & Slike

1Video 3slike

Napišite vaše mišljenje o filmu

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

8 Comments

 1. Hana 30 Decembra, 2018

  U zivotu nisam gledala bolji film. Ovaj film je strava

  1. Beban 20 Januara, 2019

   E vala u tom slucaju nije pogledala mnogo filmova hahahha :D Poy

 2. Engie 2 Januara, 2019

  Do najsitnijih detalja ekranizovano sve ono o cemu smo mogli samo da citamo. Produkcija fenomenalna, glimacka ekipa neprikosnovena. Stata bi bilo da ovakav film ne zavrsi negde na zapadu.

 3. ivo 13 Januara, 2019

  film je vrh,svaka cast Braco

 4. dusan 1 Februara, 2019

  Nas najbolji film u poslednjih 20 godina a mozda i 30 koji oslikava realno stanje u drzavi. Gluacka postava vrh, Najbolji film koji sam gledao,a nasa zemlja ima dovoljno materijala da snimi mnostvo dobrih krimi filmova,pa cak i dokumentarnih.

 5. nane 14 Februara, 2019

  Naivan film...nista posebno

 6. setmer 15 Aprila, 2019

  voleo bih da pogledam film cuo sam da je extra